Solvus

Opdrachtgever
Solvus
Aanleiding
Solvus (onderdeel van USG People) levert als makelaar aan Docdata (logistiek dienstverlener van o.a. bol.com)een flexibele arbeidsschil. De flexkrachten worden geleverd door 6 uitzendbureau´s. Solvus beheert de planning en wijst de flexkrachten toe conform contractuele afspraken. Het project was in het voorjaar begonnen waarbij een onderaannemer van Solvus (HROffice, ook onderdeel van USG People) de software regelde. Omwille van de piek in december is het project tijdelijk stilgelegd.
Onze rol
Arie is eind december gevraagd om in een zo kort mogelijke tijd de software te (laten) afronden, de acceptatietesten af te ronden en operationeel te gaan. Hiervoor is een aanpak gekozen waarbij enerzijds de benodigde ontwikkelingen nog konden plaatsvinden terwijl parallel de acceptatietesten plaatsvonden.
Resultaten
In 2 maanden tijd is de software voldoende afgerond om live te gaan. De restpunten werden naar live-gaan opgeleverd. De eerste 2 weken na live-gaan is ondersteuning op locatie geboden. Vervolgens is de inzet verminderd en is in de resterende periode de facturatie afgerond en zijn de contracten afgerond.
Duur
3,5 maand

Terug naar projectenoverzicht

Hulp nodig bij uw project?