Wat jij krijgt

Jouw succes is ons succes

Onze bijdrage voeren wij bij voorkeur in een ondernemende rol uit, waarbij wij een belang nemen in de te bereiken doelstelling / resultaat.

De ondernemende rol tonen wij door onze beloning direct te koppelen aan het te bereiken resultaat. Ons commitment willen we derhalve ook concreet vastleggen in een zakelijke overeenkomst waardoor onze woorden en daden synchroon zijn.

Op deze wijze laten we extra tot uitdrukking komen waar Ambidexter Management nu werkelijk voor staat: onze inzet is pas succesvol nadat jij jouw resultaat bereikt hebt.

Afhankelijk van de voorkeur van de opdrachtgever zullen wij ook financieel pas beloond worden nadat de opdrachtgever zijn resultaten bereikt heeft.

Duidelijke communicatie

Wij geloven in duidelijke communicatie en houden niet van zachte heelmeesters. Wij voeren graag een objectieve en heldere discussie met elkaar waarbij de feiten op tafel liggen dan te verzanden in “zachte”/politieke/commerciële” discussies. Wij willen geen tijd verloren laten gaan, maar willen een project in één keer goed doen.

Onze gereedschapskist

Wij hebben de achterliggende 25 jaar veel verschillende projecten en programma´s gedaan, in verschillende rollen en branches. De meeste projecten hadden een ICT-component in zich.


We gebruiken een brede benadering die ‘harde’ componenten zoals kennis en kunde op projectmatig werken, besturing en besluitvorming combineert met ‘zachte’ componenten zoals houding, gedrag en cultuur. Voor het managen van projecten maken wij gebruik van de ´pareltjes-methodiek´. Wij gebruiken uit allerlei methoden (bijvoorbeeld PRINCE2, MSP, projectmatig creëren, projectmatig werken, Agile/Scrum, SAFe, ….) datgene (de parels) die passen bij de manier van werken van de projectmanager, projectteam of organisatie.

Hulp nodig bij uw project?